SOUTĚŽ o party hru HATLA MATLA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o party hru HATLA MATLA - www.chrudimka.cz

Společenská komunikační párty hra pro 3-6 hráčů od 12 let.

Jak to říci hatla-matilkou? Odhal správný předmět na základě jednoduchých indicií. Sázej na úspěšnost a získávej kladné vítězné body. Díky jednoduchým pravidlům se můžete pustit do hry v roli cestovatele nebo domorodce během chvíle.

Vítěz Nejlepší rodinná hra 2013 a Nejlepší společenská hra Tecepa 2013.

Skvělá komunikační společenská hra pro 3-6 hráčů od 12 let při které můžete hádat sázet využít intuici splést se ale hlavně triumfovat! Je skvělá pro vyzkoušení a trénink komunikačních schopností a umění improvizace. Je neocenitelná při bourání bariér mezi lidmi i národy a nezbytná pro každého kdo se chce dobře pobavit.

Jednoduchá pravidla hry se vejdou na jeden list A4.
Pro hru si hráči rozdají několik karet s předměty pokroku civilizace a karty primitivních symbolů společně s žetony základních vlastností.

V každém kole hry jsou hráči rozdělení na cestovatele a člny národa Onkilonů kteří se snaží odhalit jaký předmět se snaží cestovat představit a vysvětlit- beze slov. Má k tomu karty jednoduchých symbolů které drží právě v ruce a několik žetonů vlastností. Podle úspěšnosti určení správného předmětu získavají různé body Onkiloni a cestovatel. Za špatnou volbu může ale také body ztratit! Záleží také na cestovateli jak hodně se rozhodne riskovat na úspěšnost svého vysvětlení.

Cestovatel může napovědět domorodcům jak snadné je pochopení předmětu použitím speciálního žetonu Jasné jako den / Temné jako noc. Ten kdo získá během hry nejvíce žetonů vyhrává.

NÁŠ TIP! Pokud hraje více než 6 lidí najednou rozdělte se do dvojic nebo skupinek a hrajte vždy jako skupinka za jednu figurku.

Co se stane když zabloudí cestoval do divočiny daleko na severu mezi bytosti mimo moderní civilizaci? Docházejí mu zásoby a doléhá na něho únava ale on se přesto musí vzchopit a přesvědčit domorodce kterří mu nerozumnějí že nepřijel ve zlém a musí s nimi směnit své poklady za životně nezbytné zásoby. I když jazyku domorodců nerozumí z posledních sil musí vysvětlit co nabízí aby mohl přežít... a o tom právě je společenská hra HATLA MATLA.

Hra je inspirovaná románem Vladimíra Obručeva o záhadném ostrovu v Arktidě který byl v minulosti v dáli něk v dáli několikrát spatřen polárními badateli. Při opakovaných výpravách se však nepodařilo existenci nové ostrovní země dokázat. V příběhu najde výprava bývalých vyhnanců tajuplnou zemi s bohatou vegetací rostoucí uprostřed ledových pustin na obrovském kráteru dosud nevyhaslé sopky. Ten je obydlen nejen pravěkými zvířaty ale i lidmi národa Onkilonů žijících na úrovni člověka doby kamenné...

BENEFITY:
- Skvělá pro rozvoj improvizace komunikace a intuice
- Párty hra až pro 6 lidí
- Více lidí může hrát po skupinkách
- Bourá komunikační bariéry mezi lidmi a národy

Chcete-li vyhrát party hru HATLA MATLA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 1.3.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace