SOUTĚŽ o vstupenky na LUCKY CRUISER WEEKEND 2017 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na LUCKY CRUISER WEEKEND 2017 - www.chrudimka.cz

LUCKY CRUISER WEEKEND 2017 - majitelé amerik a jejich příznivci přijeďte 2. a 3. června 2017 do autokempu Konopáč u Heřmanova Městce. Akci bude moderovat již známá dvojice Ivous Kunetek & Kamil Honisch.

Téma letošního ročníku LCW: Elvis Presley

Jak jistě víte letos v srpnu uplyne 40 let od úmrtí nejslavnějšího RnR zpěváka a nefalšovaného „Krále Rock ‚n‘ Rollu' Elvise Aarona Presleyho.

I když je to výročí smutné rozhodli jsme se ho připomenout. Těšit se můžete na soutěž o nejstylovější elvisácký kostým soutěž o nejvěrohodnějšího zpívajícího Elvise a hlavně na vystoupení jednoho z nejlepších evropských imitátorů Elvise Presleyho Vláďu Lichnovského a jeho kapelu Elvis Presley Revival Band!

Kromě toho vás opět čeká pestrý program s vystoupením rockabilly a rockových kapel spousty soutěží večerní cruising nabídka stylového artiklu a již tradičně bohatý catering.

Chcete-li vyhrát vstupenky na LUCKY CRUISER WEEKEND 2017 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výhra: 5x 2 vstupenky na LUCKY CRUISER WEEKEND 2017

 

Datum ukončení soutěže: 30.5.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace