Soutěž o půlroční zásobu plenek Pampers premium care - www.spravnapodprsenka.cz

Soutěž o půlroční zásobu plenek Pampers premium care - www.spravnapodprsenka.cz

Pro maminky jsme připravili krásnou soutěž o půlroční zásobu dětských plenek Pampers premium care. Víme že plenky jsou poměrně finančně náročné a navíc s narůstající váhou miminka se zvyšuje také jejich cena. Miminko jich zejména v prvních měsících spotřebuje skutečně hodně a plenky tak mohou udělat skutečný průvan ve vaší peněžence. Proto věříme že tato soutěž potěší všechny maminky.

Do soutěže se zapojíte jednoduše zakoupením kojicí podprsenky v obchodech Správná podprsenka.

O CO SOUTĚŽÍME
Výhrou v soutěži je 6x měsíční balení plenek Pampers premium care. Výherce si následně vybere velikost plenek kterou pro miminko potřebuje.

JAK SE ZAPOJIT DO SOUTĚŽE
Do soutěže se zapojíte nákupem alespoň jedné nezlevněné kojicí podprsenky v našich obchodech nebo v eshopu. Při nákupu v kamenném prodejně pak stačí vyplnit přihlášku do soutěže a při nákupu v eshopu se do soutěže zapojíte tak že do poznámky u vaší objednávky napíšete „Soutěžím s Pampers'.

KDY SOUTĚŽ PROBÍHÁ
Do soutěže je možné se přihlásit v období od 1. února do 20. března 2018 včetně a to výše uvedeným způsobem. Vyhlášení soutěže proběhne 9. dubna 2018.

 

Datum ukončení soutěže: 20.3.2018

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace