SOUTĚŽ o rodinnou hru KARAK - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou hru KARAK - www.chrudimka.cz

Rodinná hra na hrdiny

Karak je původní česká rodinná hra s jednoduchými pravidly. Každý z hráčů se zhostí jednoho hrdiny a vyrazí s ním do labyrintu pod hradem Karak bojovat s nestvůrami a získávat zbraně a poklady. Hrdina disponuje vždy dvojicí unikátních schopností a jen ten kdo je dokáže efektivně využít může pomýšlet na vítězství.

Hra končí v okamžiku kdy některý z hrdinů porazí draka který ovládá celé podzemí. Vítězem se pak stává ten kdo během hry nasbíral nejvíce pokladů.

Hra Karak obsahuje: 79 destiček katakomb 6 figurek hrdinů a 5 stojánků 6 karet hrdinů 5 desek inventáře 25 žetonů životů 1 neprůhledný sáček 43 žetonů nestvůr 10 žetonů zamčených truhel 2 hrací kostky žeton prokletí artbook a pravidla.

Chcete-li vyhrát rodinnou hru KARAK od vydavatelství ALBI odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 19.7.2018

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace